تاریخ ۵ آذر ۱۴۰۲
بله، به طور کلی درد پشت آرنج ناشی از پارگی عضلات ساعد میباشد. زمانی که عضلات ساعد به دلیل استفاده بیش از حد یا آسیبهای جزئی به طور مکرر آسیب میبینند، ممکن است به واسطه پارگی عضلات به وجود آید. استفاده مکرر از عضلاتی که مچ دست را نگه میدارند، ممکن است به تاندونهای بازو و آرنج آسیب برساند و باعث پارگی کوچکی در آنها شود. این پارگی میتواند باعث بروز برآمدگی در خارج آرنج شده و در نتیجه درد پشت آرنج را ایجاد کند.
علائم درد پشت آرنج دست
درد آرنج با کندی در اطراف خارج آرنج افزایش مییابد و در موارد کمی، ممکن است ناگهان ظاهر شود. هنگام تکان دادن دستان یا به اجسام فشار وارد کردن، درد بدتر میشود.
اگر تلاش کنید مچ را ثابت نگه دارید یا حرکت دهید، درد پشت آرنج بیشتر میشود. به عنوان مثال، درد آرنج هنگام بلند کردن اشیاء، باز کردن درب شیشه مربا، یا گرفتن مسواک افزایش مییابد، و همچنین درد پشت آرنج هنگام استفاده از چنگال غذاخوری نیز رخ میدهد.
درمان درد پشت آرنج دست
نوع درمان درد آرنج بستگی به سن فرد مبتلا، انواع داروهای مصرف شده توسط بیمار، وضع سلامتی بیمار و شدت درد پشت آرنج دارد. طول مدت بهبودی بیماری درد ارنج بین شش ماه تا دو سال می باشد.
- برای درمان درد پشت آرنج، به دست مبتلا استراحت داده و فعالیتهای آن را کاهش دهید.
- قرار دادن یخ در ناحیه دردآرنج میتواند موثر باشد.
- استفاده از آتل یا بریس مخصوص (تصویر مقابل) نیز برای تسکین درد آرنج موثر است.
- مسکنهای ضد التهاب غیراستروئیدی به صورت ژل و کرم ممکن است به کاهش درد پشت آرنج کمک کنند.
- در موارد شدید و طولانیمدت، تزریق کورتیکواستروئید در ناحیه درد ممکن است پیشنهاد شود.
- با استفاده از فیزیوتراپی، تقویت عضلات ساعد میتواند به درمان درد آرنج کمک کند.
- طب سوزنی نیز میتواند در درمان درد آرنج موثر باشد.
- در موارد شدید و دائمی، جراحی ممکن است آخرین گزینه درمانی باشد؛ هدف از جراحی برداشتن تاندون آسیبدیده و کاهش درد آرنج است.
-
آشنایی بیشتر….
جهت آشنایی بیشتر در رابطه با هر کدام از مقاله های زیر بر روی آن ها کلیک کرده ومقاله موردنظر را مطالعه کنید