علل و عوامل کمردرد

1

کمردرد معمولاًدر اثر اسپاسم یا گرفتگی  عضلات کمر ویا صدمه به رباط های آن ایجاد می شود و درواقع عکس العمل بدن به آسیب و بیماری است.

بیش از 90% افرادی که دچار کمردرد می شوند حتی آن ها که در اثر التهاب ریشه های عصبی کمری است،در طی 2 ماه بهبود می یابند.

علل و عوامل کمردرد

از جمله علل و عوامل کمردرد که خطر عارضه کمر درد را افزایش می دهد ، برخی از شایع ترین این عوامل عبارتند از:

سبک زندگی افراد : ایجاد تعادل در سبک زندگی نظیر ورزش و فعالیت های بدنی ، حفظ تناسب اندام و تنظیم فعالیت های قلب و عروق از عواملی هستند که در کل بدن تأثیر می گذارند.

ایجاد تعادل در سبک زندگی عامل تقویت قلب، کاهش کلسترول، استحکام ماهیچه ها و ستون مهره ها و کاهش دردهای پشت و کمردرد است و خطر بیماری های قلبی – عروقی را به حداقل می رساند .

ایجاد تعادل در سبک زندگی نظیر انجام ورزش و تمرینات بدنی ، دفاع طبیعی بدن را افزایش می دهد. دیگر فاکتورهایی که به عنوان عوامل مؤثر در ایجاد کمر درد شناخته شده اند عبارتند از :

ضعف ماهیچه های شکمی و کمردرد

ضعف عمومی ماهیچه ها و کمردرد

افسردگی و کمردرد

مشکلات احساسی و کمردرد

افزایش وزن و کمردرد

وجود شغل دوم و کمردرد

به دلیل فعالیت های ورزشی کم ، کمر درد در بین مردم رشدی رو به افزایش یافته است .

نداشتن تعادل در رژیم غذایی و ورزشی ، ایجاد اضافه وزن می کند و در نتیجه فشار وارده به ستون مهره ها را افزایش می دهد و باعث ایجاد کمردرد می شودبه مرور که ماهیچه های شما دچار ضعف می شوند ، شما نیز به وضعیت بدی مبتلا می شوید و کمر شما دچار کشیدگی بیشتری خواهد شد . بنابراین کاهش وزن در درمان کمردرد تاثیر بسزایی دارد.

بررسی ها و مطالعات بی شماری بر این نکته دلالت دارند که سیگار کشیدن نیز خطر ابتلا به کمر درد را افزایش می دهد ، زیرا سیگار کشیدن روند تخریب را گسترش می دهد.

در مرکز جامع توانبخشی و طب فیزیکی دکتر فرخانی از بهترین , پیشرفته ترین , جدید ترین روش ها و توسط بهترین متخصص درمان کمر درد (بهترین متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان) برای درمان کلیه بیماران مبتلا به کمر درد استفاده می شود

  • اطلاعات بیشتر….

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هر کدام از مقاله های زیر بر روی آن ها کلیک کرده ومقاله موردنظر را مطالعه کنید

مطالعه مقاله کمردرد و بی حسی پاها
مطالعه مقاله بهترین درمان کمردرد
مطالعه مقاله برای کمردرد چه کنیم

منبع : سلامتکده   کلینیک طب فیزیکی و فیزیوتراپی

مشاوره رایگان با دکتر مظاهری مشاوره و تماس
× مشاوره رایگان در واتساپ