آدرس: اصفهان خیابان شمس آبادی چهارراه قصر روبروی بانک ملت کوی26(دهش)

راه های درمان فتق دیسک کمر

pishgiri

تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷

pishgiri

زمانی فردی مبتلا به فتق دیسک کمر می‌شود که دیسک آبش را از دست بدهد و دیگر حالت بازی‌پذیری نداشته باشد و با یک حرکت نابه‌جا رشته‌های دیسک پاره شود و هسته دیسک (غضروف) بیرون بیاید.

در این شرایط می‌گوییم فرد دچار فتق دیسک کمر شده است، درست مانند تخم مرغی که فرض کنیم سفیده آن در حکم رشته‌های دیسک است و وقتی پاره می‌شود زرده یا همان هسته دیسک بیرون می‌آید.

راه های درمان فتق دیسک کمر

راه های درمان فتق دیسک کمر براساس شدت بیماری  فتق دیسک کمر فرق می کند.

در سایر موارد معمولاً به بیمار برای درمان فتق دیسک کمر به مدت یک هفته تا ۱۰ روز استراحت نسبی توصیه می شود .طی این مدت بیمار مبتلا به فتق دیسک کمر  باید از نشستن حتی الامکان پرهیز کند و از خم و راست شدن و برداشتن اشیای سنگین یا رانندگی نیز دوری نماید .

معمولاً طی این مدت به بیمارمبتلا به فتق دیسک کمر داروهای مسکن تجویز می شود. اغلب بیماران مبتلا به فتق دیسک کمر طی این مدت ۱۰ روزه، بهبود قابل توجهی پیدا می کنند.

می توان بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز از زمان شروع بیماری فتق دیسک کمر، برای درمان فتق دیسک کمر ورزش های مخصوصی را تجویز نمود که آب درمانی دیسک کمر  و راه رفتن در آب در قسمت کم عمق استخر می باشد

نرمش های کششی برای عضلات کمر و شکم نیز برای کاهش درد فتق دیسک کمر  مفید است .می توان از فیزیوتراپی نیز در این مرحله از درمان فتق دیسک کمر استفاده کرد .

درمان جراحی فتق دیسک کمر

در موارد شدید که فتق دیسک کمر شدید است و سبب فلج اندام های تحتانی و یا بی اختیاری در دفع ادرار یا مدفوع می شود، جراحی فتق دیسک کمر باید به سرعت انجام شود.

در مواردی که با فتق دیسک کمر فلج مختصری ایجاد شده است، اما بتدریج میزان فلج رو به افزایش است نیز باید فوری جراحی فتق دیسک کمر صورت بگیرد.

اگر ۴ تا ۶ هفته از درمان فتق دیسک کمر بگذرد و بیمار همچنان درد شدیدی بخصوص در پاها احساس کند یا فلج خفیف، اما پایداری در اندام تحتانی وجود داشته باشد به طوری که بیمار مبتلا به فتق دیسک کمر نتواند فعالیت های روزمره خود را بخوبی انجام دهد، انجام جراحی فتق دیسک کمر  توصیه می شود .

در مرکزجامع توانبخشی و طب فیزیکی دکتر فرخانی از بهترین  روش ها برای درمان مبتلایان به دیسک کمر استفاده می شود

  • آشنایی بیشتر….

جهت آشنایی  بیشتر در رابطه با هر کدام از مقاله های زیر بر روی آن ها کلیک کرده ومقاله موردنظر را مطالعه کنید

مطالعه مقاله دیسک کمر ارثی
مطالعه مقاله انواع فتق دیسک کمر
مطالعه مقاله دیسک کمر و درد پا

منبع : البرز من   زیبا شو دات کام

مقالات مرتبط

مشاوره رایگان با دکتر مظاهری مشاوره و تماس
× مشاوره رایگان در واتساپ