تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
بیرون زدگی دیسک کمر به واردشدن فشار به ریشههای عصبی ناحیه کمر و درد شدید در قسمت فوقانی یا تحتانی کمر منجر میشود.
البته شغلهای سنگین، برخی ورزشها چون وزنهبرداری، خم و راستشدن زیاد، بلندکردن اجسام سنگین، نشستن طولانی مدت و بهدنبال آن ضعف عضلات، زایمانهای مکرر و افزایش وزن می تواند در ابتلا به دیسک کمر بسیار موثر باشد.
دیسک کمر از دردهای مزمنی است که بیش از ۶۰ درصد افراد جامعه و بخصوص افراد شاغلی را که پشتمیزنشین هستند، گرفتار می کند. بیماری دیسک کمر سن خاصی ندارد و می توان زمان شروع دیسک کمر را از هجده سالگی ذکر کرد.
تغییر موقعیت و جابهجایی ناگهانی هنگام بلندشدن از خواب، راهرفتن و نشستن طولانی با درد بسیار زیاد در مبتلایان به دیسک کمر همراه است.از سوی دیگر با استراحت و دراز کشیدن، درد ناشی از دیسک کمر تا اندازهای تخفیف پیدا میکند، اما از بین نمی رود. همچنین افراد مبتلا به دیسک کمر در اندامهای تحتانی چون پا احساس سوزش دارند.
درمان دیسک کمر
درصد زیادی از موارد ابتلا به دیسک کمر نیازمند بهکارگیری جراحی نیست و با انجام اعمال تقویتی، دستگاههای کمکی و روشهای موجود در حیطه تخصصی طب فیزیکی بهبود پیدا میکند.
البته تشخیص صحیح در درمان دیسک کمر بسیار حائز اهمیت است
در بسیاری موارد شاهد آن هستیم که اصلاح نوع نشستن، خوابیدن، برداشتن اجسام از روی زمین، جلوگیری از خمشدن و انجام ورزشهای تقویتکننده عضلات پشت و کمر، همچنین ورزشهای مختلف آبدرمانی در کنار انجام فیزیوتراپی و الکتروتراپی در درمان دیسک کمر، جلوگیری از پیشرفت و کنترل دردهای شدید دیسک کمر بسیار موثر است.
اما اگر بیماری دیسک کمر به دلیل تشخیص دیرهنگام در مراحل بسیار پیشرفته باشد، درمان جراحی دیسک کمر توصیه می شود
دیسک کمر( به درست یا غلط )یکی از کابوس های مردم در تمام دنیاست !!! اما درصد بسیار زیادی از مبتلایان به فتق دیسک کمر به درمانهای غیر جراحی دیسک کمر جواب میدهند و در مرکز جامع توانبخشی و طب فیزیکی دکتر فرخانی از بهترین روش های درمان بدون جراحی دیسک کمر مانند فیزیوتراپی , لیزر تراپی و کشش ستون فقرات و…. در درمان و برطرف کردن مشکل بیماران مبتلا به دیسک کمر استفاده می شود.
-
بازدید کنندگان گرامی
برای آشنایی با چند توصیه به افراد مبتلا به دیسک کمر بر روی لینک کلیک کنید
منبع : باشگاه خبرنگاران