تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۹
اگر در مراحل اولیه ی بیماری دیسک گردن برخی از نکات ایمنی را رعایت کنیم این بیماری قابل درمان است . اما در صورت پیشرفت بیماری و شدید تر شدن دردهای ناشی از آن بنا بر تشخیص پزشک معالج بیمار باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
درمان های اولیه ی دیسک گردن عبارت اند از:
۱- درمان نگهدارنده
با رعایت نکتههای بسیار ساده و جزیی میتوان بیماری را درمان کرد. در بیرونزدگی دیسک، بلافاصله سیستم التهابی بدن فعال میشود و بدن هم بهطور خودکار آن را خنثی میکند.
دیسک گردن یک بیماری خودمحدودشونده است و با مداخلات بهینهسازی فرایند شغلی و وضعیتهای مناسب هنگام کار، بهبودی حاصل میشود
بیحرکت نگهداشتن گردن بسیار مفید است، زیرا فشار وارده کمتر میشود و به مرور بیرونزدگی سر جای اول خود برمیگردد.
برای این کار گردنبندهای طبی وجود دارد. همچنین برای تقویت عضلات و قویتر کردن آن تمرینات ورزشی کمک میکند تا روند بهبودی سریعتر طی شود.
۲- درمان جراحی
مرحله ی دوم درمان دیسک گردن عمل جراحی است که در صورت بهبود نیافتن بیماری دیسک گردن توسط پزشک متخصص انجام می شود. اما چه بیمارانی به جراحی نیاز دارند؟
افرادی که نقص پیشرونده دارند، یعنی دیسک گردن آنقدر شدید است که حتی در راه رفتن نیز دچار مشکل شدهاند و احساس میکنند هنگام راه رفتن، روی برف یا روی ابر قدم برمیدارند، یا زمین میخورند و دستهایشان قدرت انجام هیچ کاری ندارد و دچار نقص عصبی شدهاند.
گروهی که هیچ علایم عصبی ندارند، فقط از درد شدید و ناتوانکننده رنج میبرند و به درمان با وجود همه اقدامها پاسخ نمیدهند و شدت درد باعث افت کیفیت زندگیشان شده است.
برای برگرداندن بیمارانی که کاملا با استراحت بهبود مییابند، ولی وقتی به محل کارشان بازمیگردند، دوباره همه علایم آغاز میشود.
خواننده گرامی، پیشنهاد می شود مطلب علائم تشخیص و درمان دیسک گردن و درمان دیسک گردن را جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه معالجه ی دیسک گردن مطالعه فرمایید.