تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
خرما به دلیل حاوی منیزیم، فسفر، کلسیم و آهن، یک میوه بسیار مفید است. مقدار زیادی منیزیم در خرما میتواند از بروز انواع سرطانها جلوگیری کند.
به خصوص در پیشگیری از سرطان معده، خرما به عنوان یک میوه مفید واقع میشود. زیرا میتواند اسیدهای اضافی معده را خنثی کند و از بروز مشکلات معده جلوگیری کند.
مصرف خرما موجب بهبود دردهای کمر ، مفاصل و سیاتیک می شود.
با داشتن ویتامین A، خرما میتواند حس بینایی را تقویت کند.
مصرف معتدل خرما میتواند به تقویت شنوایی کمک کند.
منبع: فیزیوتراپیست های بدون مرز