تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
مصرف یک حبه سیر در صبح ناشتا میتواند به درمان سیاتیک کمک کند، زیرا سیر خواص تصفیهکننده و ضدسمومی دارد.
برای مبتلایان به سیاتیک، پس از حمام کردن، میتوانند تفالههای انگور را به بدن مالش داده و برای مدتی نشسته و سپس بدن را دوباره شستشو دهند.
سیاتیک را میتوان با رژیم آب لیمو درمان کرد. به این صورت که در طول یک هفته، هر روز صبح ناشتا آب یک لیمو را استفاده کنید و میل کنید. در هفته دوم، آب دو لیمو و به همین ترتیب تا هفته هفتم آب هفت لیمو را مصرف کنید. سپس برای چند هفته، هر روز آب هفت لیمو را مصرف کرده و سپس شروع به کاهش تعداد لیموها کنید تا روزی به مقدار یک لیمو برسید. در این مدت، رژیم غذایی خود را نیز کنترل کنید و سبزیجات و میوهها را بخورید و از مصرف گوشت و چربیها پرهیز کنید.
برای درمان سیاتیک، میتوانید پوست خارجی گردو را خرد کنید و آن را به صورت ضماد روی منطقههای دردناک قرار دهید.
پرتقال با توت فرنگى و خامه ی شیرین یا عسل ضد (سیاتیک) است.
والک درد سیاتیک را تسکین مى دهد.
جوشاندهء ریشه ی گیاه خشخاش سیاه، جهت سیاتیک تجویز مى شود.
برگهاى سفت و خارجى کلم را که معمولا مصرف نمى کنند و دور مى ریزند داراى خواص بی شمارى است و در مورد سیاتیک استعمال مى شود.
برای مصرف ترب سیاه، ابتدا باید برگها را با استفاده از یک بطری یا نورد له کرده و سپس آنها را در آتش قرار داده تا بپزند. سپس برگها را روی منطقه دردناک قرار داده و با یک پارچه پشمی بست. این ضماد را هر روز دو یا سه بار تجدید کنید.
جوشانده گل باقلا، که ۳۰ تا ۴۰ گرم آن را در یک لیتر آب استفاده کنید، یک نوشیدنی مدری است که میتوانید یک فنجان آن را در فواصل غذا مصرف کنید. این نوشیدنی بسیار مفید برای سیاتیک است.
برای درمان سیاتیک، ترب سیاه نیز توصیه میشود. با قرار دادن مرهمی حاصل از جوانههای درخت شالک به صورت کمپرس گرم روی مناطق دردناک سیاتیک، درد را تسکین میدهد و آرامش میبخشد. برای تهیه این مرهم، صد گرم جوانههای خشک درخت شالک را در سیصد گرم آب سرد قرار دهید و محتویات آن را روی آتش بگذارید تا به جوش آید و بیست دقیقه بجوشد. سپس صد و پنجاه گرم روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آن را با آتش ملایمی بپزید تا آب آن تمام شود. سپس محلول را درون یک پارچه توری نازک ریخته و روی مناطق دردناک سیاتیک قرار دهید تا جذب شود.
منبع : میهن