پيشگيری و درمان ديسك گردن

 

در اثر فشارهاي مکانيکي و حرکات ايجاد شده به تدريج ديسک‌هاي گردن دچار تغييراتي شده که از حالت نرمال خود خارج و در نهايت سبب بيرون زدگي ديسک مي‌شود

پيشگيري از ديسك گردن

می توان کاربران کامپيوتر، حسابداران، خياطان و آرايشگران و افرادي که امور دفتري دارند را از افراد مستعد به ديسک‌هاي گردن دانست و از آنجا که ديسک‌هاي گردن در اين افراد شايع‌تر است، لذا بايد ورزش‌هاي گردن به ويژه ورزش‌هاي ايزومتريک را به طور مرتب و روزانه انجام دهند تا عضلات گردن و شانه آنها تقويت شده و از برند ديسک گردن جلوگيري شود.

افراد شاغل که معمولا در اکثر مواقع، سرشان در يک وضعيت قرار دارد، توصيه می شود اين افراد در مراحل اوليه قبل از ايجاد علائم و درد در ناحيه گردن و سوزش ناحيه بين دو کتف بايد ورزش کنند.

درمان دیسک گردن

درمان نگهدارنده

با رعایت نکته‌های بسیار ساده و جزیی می‌توان بیماری را درمان کرد. در بیرون‌زدگی دیسک، بلافاصله سیستم التهابی بدن فعال می‌شود و بدن هم به‌طور خودکار آن را خنثی می‌کند.

دیسک گردن یک بیماری خودمحدودشونده است و با مداخلات بهینه‌سازی فرایند شغلی و وضعیت‌های مناسب هنگام کار، بهبودی حاصل می‌شود.بی‌حرکت‌ نگه‌داشتن گردن بسیار مفید است، زیرا فشار وارده کمتر می‌شود و به مرور بیرون‌زدگی سر جای اول خود برمی‌گردد.

برای این کار گردن‌بندهای طبی وجود دارد. همچنین برای تقویت عضلات و قوی‌تر کردن آن تمرینات ورزشی کمک می‌کند تا روند بهبودی سریع‌تر طی شود.

 درمان جراحی

اگر بعد از درمان‌های نگهدارنده همچنان علائم بیماری ادامه یابد، درمان جراحی ضرورت می‌یابد،

منبع : بیتوته , وبلاگ دکتر بیدکی , وبلاگ دکتر دقاق زاده

مشاوره رایگان با دکتر مظاهری مشاوره و تماس
× مشاوره رایگان در واتساپ