آدرس: اصفهان خیابان شمس آبادی چهارراه قصر روبروی بانک ملت کوی26(دهش)

عوامل موثر در افزایش گودی کمر

he505-150x150

تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۹۷

صصص

در گودی کمر ، لگن به سمت جلوتر رفته و باعث بیرون زدگی ناحیه شکم شده است.این شکل ستون مهره ها و فشاری که بر آن ها وارد می شود می تواند در دراز مدت باعث ایجاد دردهای شدید در ناحیه کمر ، شانه ، لگن  و حتی باعث ایجاد فتق شود.

هنگامی که گودی کمر باعث ایجاد تغییر در وضعیت ستون فقرات می شود ، ماهیچه های مرتبط نیز دچار تغییر وضعیت میشوند و کشیده شدن آن ها و خروج از حالت استراحت برای مدت طولانی باعث احساس درد در ناحیه کمر می شود.

علت و عوامل گودی کمر

به دلیل عدم مراقبت بعد از زایمان، وزن زیاد، کم تحرکی و بی‌تحرکی، میزان گودی کمر در زنان افزایش یافته است. در بزرگسالی اسپاسم و دیسک کمر از علل گودی کمر شناخته می‌شوند. گودی کمر به حرکات شدید که موجب تغییر حالت کمر به بالای ۱۴۰ درجه است، گفته می‌شود. در سنین رشد جوانان باید ستون فقرات را در حالت نرمال و معمولی نگه دارند و درصورتی که بیش از حد به عقب خم بشوند گودی کمر در آنها ایجاد می‌شود همچنین خانواده‌ها نیز باید توجه بیشتری به حالت نشستن و ایستادن فرزندان خود داشته باشند.

 اضافه وزن یکی از دلایل مهم و عمده‌ی ایجاد گودی کمر است افرادی که گودی کمر دارند باید وزن اضافه خود را کاهش دهند و به تقویت استخوان‌های شانه و لگن بپردازند که انجام حرکات ورزشی، نشستن و ایستادن‌های مناسب می تواند از راه های کاهش گودی کمر به شمار بیاید. گودی کمر معمولا در سنین پایین رخ می دهد.

انجام کارهای کمری، کشیدگی، ضربه به ستون فقرات و بد ایستادن می‌تواند گودی کمر را ایجاد و به آن شدت ببخشد. پوکی استخوان در مراحل اولیه از عوامل ایجاد کننده گودی کمر به شمار می آید و اغلب افرادی که دارای پوکی استخوان هستند به گودی کمر نیز گرفتار می شوند. در سالمندان نیز گودی کمر وجود دارد که می تواند به دلیل اضافه وزن باشد و یا اینکه این بیماری از سنین پایین همراه آن ها بوده است

منبع : عصرعلم     بپرسین

مقالات مرتبط

مشاوره رایگان با دکتر مظاهری مشاوره و تماس
× مشاوره رایگان در واتساپ