تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
بیماری سیاتیک ناشی از وارد آمدن فشار بر عصب سیاتیک است که به ایجاد دردی میانجامد که ممکن است از کمر به سمت باسن، ران و ساق پا تیر بکشد
نشانه های کمردرد سیاتیکی
نشانه های این بیماری در مرحله حاد شامل موارد زیر می باشد:
درد در کمر و اغلب در کفل ها و پشت ران، درد از نوع مبهم یا تیز(چاقو مانند) و حمله درد به صورت تدریجی یا ناگهانی. درد در ابتدا به صورت متناوب است که با استراحت، نشستن یا تغییر وضعیت بهتر می شود. درد اغلب با استرین بر فقرات، خم شدن، عطسه، سرفه، رانندگی و نشستن و ایستادن طولانی مدت تشدید می شود.
همچنین ممکن است خواب بیمار را بر هم بزند. این درد در درماتوم اعصاب خاجی نخاعی منتشر می شود و می تواند منجر به تغییر وضعیت بدنی، اسپاسم عضلانی، اختلالات حرکتی و الگوی راه رفتن ضد درد شود و با اجرای تست Straight Leg Raising(SLR) و خم شدن به جلو افزایش با راست کردن فقرات کاهش می یابد.
درد ممکن است با علت مشخصی بروز نکند و ناشی از تجمع اثرات ماه ها یا سال ها خم شدن به جلو، بلند کردن بار و یا نشستن در وضعیت خم شده به جلو باشد، همچنین عده ای از بیماران هم بروز آن را به ضربات کوچک وارد شده به کمر و یا پس از یک استرین در حالت خم شدن به جلو، بار برداشتن و یا چرخیدن که با احساس پاره شدن در ناحیه کمری همراه است، مرتبط می دانند.
منبع : همشهری آنلاین فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات