آدرس: اصفهان خیابان شمس آبادی چهارراه قصر روبروی بانک ملت کوی26(دهش)

درمان کمردرد با تکنیک های مدیتیشن

thumb_17430_6__1_~1

تاریخ ۴ آذر ۱۴۰۲

thumb_17430_6__1_~1

تکنیک های بسیاری برای مدیتیشن  و درمان کمردرد وجود دارد. برخی از این تکنیک ها بسیار ساده هستند و برخی باید توسط مدرس مجربی آموزش داده شوند.

**جایی آرام برای مدیتیشن و رفع کمردرد**

 جایی آرام و بسیار راحت برای تمرین مدیتیشن و رفع کمردرد مثل جایی برای راحت خوابیدن و نشستن که به طور فزاینده ای باعث استراحت عضلات بدن باشد مورد نیاز است.

بعدها ممکن است شخص در محیط شلوغ تری این کار را انجام دهد، اما در ابتدا باید این جای آرام به سهولت در دسترس باشد.

** وضعیت راحت برای مدیتیشن و رفع کمردرد**

برای بسیاری از تکنیک‌های مدیتیشن و کاهش درد کمر، وضعیت راحت بسیار مهم است. در بسیاری از تکنیک‌ها، وضعیت کلاسیک آنها شامل داشتن مهره‌های کمر صاف و مستقیم است.

برخی افراد که با مشکلات کمری و درد کمر مواجه هستند، ممکن است در ابتدا دشواری‌هایی داشته باشند. مهره‌های بدن باید توانایی تقسیم درست نیروهای مختلف را بین تمام عضلات داشته باشند تا عضلات به طور ناهمگون کشیده نشوند.

وضعیت نشسته نسبت به خوابیدن به پشت بهتر است. این به دلیل این است که وضعیت خوابیده به پشت، حرکات قبل از خواب را در شخص تقلید می‌کند و ممکن است شخص به خواب بروید.

 

اگر شخصی هستید که در وسط روز عادت به خواب ندارید، بهتر است به صورت یک طرفه و خوابیده به پهلو روی مبلی راحت دراز بکشید. در مدیتیشن مکتب شرق، شخص نشسته و زانوها با هم متقاطع کرده و کف پا را به سمت بالا قرار می دهد.

این وضعیت بهترین موقعیت برای مدیتیشن و رفع کمردرد است. در این حالت دست ها و پاها به صورت قرینه و موازی قرار می گیرد. بدین ترتیب شخص بیشترین شانس را برای تمرکز و انجام اعمال مدیتیشن خواهد داشت.

این روش نشستن و تمرکز کردن برای کسانی که با آن غریبه هستند در ابتدا دردناک بوده و مشکل می باشد. حتی برای کسانی که نمی توانند بنشینند و مایل به انجام حرکات مدیتیشن روی صندلی هستند. حرکاتی به نام Meditation Egyptian وجود دارد. در برخی از روش های مدیتیشن، این اعمال با چشمان بسته صورت می گیرد و گاهی با چشمان باز.

**حفظ توجه و تمرکز در مدیتیشن و رفع کمردرد**

نکته مهم این است که وقتی با افکار پریشانی یا درد مزمنی مانند کمردرد روبرو می شوید و تمرکزتان مختل می شود، از اضطراب خودداری کنید. هر زمان که ذهنتان از تمرکز بر روی یک محرک خاص که قبلاً ذکر شده، منحرف می شود، دوباره تمرکزتان را به آن جلب کنید.

مطالعات بسیاری در حوزه مغز انجام شده است که نشان می دهد وجود این افکار همراه با موسیقی تأثیر آرامش‌بخش بسیار قوی‌ای دارد و فرد می‌تواند به نتایج فیزیولوژیک مفید آن دست یابد.

**مدیتیشن هنگام پیاده روی و رفع کمردرد**

یک راه عملی برای ایجاد هوشیاری در زندگی روزمره، انجام تمرینات مدیتیشن در حین پیاده‌روی است. شروع این تمرین با تمرکز بر هربار که پا زمین را لمس می‌کند صورت می‌گیرد و با تمرکز چشم‌ها به یک نقطه مقابل آنها ادامه می‌یابد.

در این روش، در هنگام قدم‌زدن و هربار که پا زمین را لمس می‌کند، باید افکار خود را به محیط بیرونی منتقل کنید. شخصی که در حال مدیتیشن است، نباید به چیزی فکر کند و همواره سعی کند تا افکار خود را در همراهی با هر قدم به بیرون تخلیه کند. این تمرین می‌تواند برای کاهش کمردرد دو بار در روز، هر بار به مدت ۲۰ دقیقه انجام شود.

در این زمینه بخوانید…

منبع : کتاب درمان آسان کمردرد

مقالات مرتبط

مشاوره رایگان با دکتر مظاهری مشاوره و تماس
× مشاوره رایگان در واتساپ