post_image

معمولا علت بیماری پارکینسون ناشناخته است ، ولی در بعضی از شرایط افرادی که ضربه مغزی می شوند مثل بوکسور ها ، مسمومیت با فلزات به ویژه در معادن منگنز ، یا سکته های مغزی در ایجاد این بیماری بسیار موثر است.

در افراد جوان کمتر از 50 سال معمولا زمینه ژنتیکی وجود دارد که از طریق وراثتی به پارکینسون مبتلا می شوند. اگر فرد جوان باشد با تست های ژنتیکی می توان تشخیص داد که آیا به این بیماری مبتلا است یا خیر ولی معمولا وراثتی نیست.

در پاسخ به این سوال که آیا لرزش دست هنگام غذا خوردن ونوشتن از علائم این بیماری است یا خیر، باید گفت: در این بیماری لرزش دست هنگام غذا خوردن از بین می رود ولی افرادی که در هنگام غذا خوردن دستشان می لرزد بیماری های دیگری را مطرح می کنند که بایستی بررسی شوند.

علت مکانیسم بیماری پارکینسون

علت مکانیسم بیماری پارکینسون، کاهش ماده شیمیایی موسوم به دوپامین است لذا برای درمان، فرآورده های دارویی استفاده می شود که سطح دوپامین مغز را بالا می برد. گر چه این دارو ممکن است پس از مصرف طولانی مدت اثر خود را از دست بدهد ولی اغلب در 8 سال اول، علائم بیماری را کنترل می کند.به همین دلیل دارو های شناخته شده ای وجود دارد که سطح دوپامین مغز را بالا می برد و باعث می شود علائم بیماری کاهش پیدا کند

منبع: وبلاگ دکتر دقاق زاده

دکتر علی فرخانی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
اصفهان.خیابان شمس آبادی.چهارراه قصر.روبروی بانک ملت.کوی26(دهش)





Share →

Visit Us On Facebook