21412000000

برای جلوگیری از پوکی استخوان و همچنین داشتن استخوان های سالم و محکم باید تغذیه خوب و مناسبی داشته باشید.

از منظر طب سنتی خرمالو دارای خاصیت “اشتهاآور” و ضد خونریزی است. درخت خرمالو بومی چین و ژاپن است و امروزه در بیشتر نقاط ایران تکثیر می‌شود. میوه “کم کالری” و کم چربی بوده و منبع غنی “فیبر” است.

میوه خرمالو حاوی انواع ویتامین ها شامل ویتامین A، B و C بوده ضمنا حاوی مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است بنابر این به جهت وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی درون آن برای “رشد و نمو کودکان” و هم چنین جلوگیری از پوکی استخوان بسیار توصیه می شود.

هم چنین مصرف سایر میوه ها و سبزیجات هم چون پرتقال، انگور، زیتون، اسفناج، کرفس و جعفری نیز می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان بسیار موثر باشند.

بهترین روش پیشگیری از پوکی استخوان رعایت رژیم غذایی سالم، فعالیت ورزشی مناسب و دوری از عوامل ایجاد کننده آن مانند مصرف سیگار است. این بیماری خاموش است و تا زمانی که در بدن “شکستگی” ایجاد نشود بدون علامت باقی می ماند؛ لذا لزوم تشخیص و درمان عاجل آن توصیه می گردد.

منبع : عصر نیوز

دکتر علی فرخانی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
اصفهان.خیابان شمس آبادی.چهارراه قصر.روبروی بانک ملت.کوی26(دهش)





Print Friendly
Tagged with:  
Share →

Visit Us On Facebook