مصرف پسته به تقویت عضلات بدن كمك و از گرفتگی آن پیشگیری می كند .

پسته بسیار مقوی و حاوی ویتامین های B۱،B۳ وویتامین E و املاح مغذی شامل آهن، پتاسیم، فسفر و كلسیم است.

پسته یكی از پرانرژی ترین مواد غذایی است. مصرف آن در تنظیم ضربان قلب  و كنترل فشارخون موثر است. همچنین دارای فسفر است و در ساخت استخوان ها و دندان ها كمك و از خستگی و ضعف جلوگیری می كند.

مصرف پسته به تقویت عضلات بدن كمك و از گرفتگی آن پیشگیری می كند. آهن موجود در پسته نیز برای رفع سرگیجه، رنگ پریدگی،بی حوصلگی و كم خونی بسیار موثر است.

ویتامین E یكی از قوی ترین آنتی اكسیدان هایی است كه در پسته به مقدار زیاد یافت می شود و موجب افزایش سیستم ایمنی بدن و تقویت چشم  می شود.

پسته دارای ویتامین های B۶، B۱ و E است؛ ویتامین B۶ كمك به سوخت و ساز پروتئین می كند و در جذب مواد غذایی نیز نقش دارد. ویتامین B۱ موجب افزایش انرژی ، تقویت سلول های عصبی و متعادل كردن اشتها  می شود.

 منبع: بیتوته

دکتر علی فرخانی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
اصفهان.خیابان شمس آبادی.چهارراه قصر.روبروی بانک ملت.کوی26(دهش)





Share →

Visit Us On Facebook